Contact

David de Boer

Contact Form

Ik ben erg druk, soms op mijn telefoon of als mijn hoofd vol werk zit. Ik kan meestal niet reageren op uw e-mail voor 2 weken. Neem contact met mij op met uw naam, e-mailadres en een korte beschrijving van wat u nodig hebt. Dit is hoe het werkt: ik ontvang e-mails van over de hele wereld. Mijn inbox vult meestal voor een paar dagen en ik heb niet veel tijd om te reageren. Dus ik meestal reageren op een of twee e-mails en verwijder al degenen die niet behulpzaam zijn. Als uw boodschap lang is, moet u geduld hebben. In deze blog probeer ik zo informatief mogelijk te zijn, maar niet om verbose te zijn.

In het algemeen zal ik antwoorden op de mensen die mij een e-mail sturen binnen 1 - 2 dagen en verwijderen van degenen die niet relevant zijn. Als u denkt dat je in staat moet zijn om deze blog te lezen zonder te wachten op mijn antwoorden, vertel het me. Ik zal proberen zo snel mogelijk te reageren.

Je gaat geïnteresseerd zijn in: Ik ben in een bedrijf waar ik mijn brood door de verkoop van kousen en ik ben niet altijd in staat om gratis monsters te geven. Ik zal blij zijn om u een monster als de prijs goed is, maar zo niet, kan ik u de monsters gratis, zelfs als je me een dollar bedrag. Dus je hoeft niet te betalen voor mijn monsters. Ik zou heel blij zijn als je gaf me uw e-mail, zodat ik kan bereiken om u, als u graag contact met mij op met uw vragen. Ik ben een Nederlander en ik ben geïnteresseerd in:I ben op zoek naar mensen die willen hun kousen te verbeteren, ik niet schelen over de stijl, maar net over hoeveel de kousen te houden. Dus, bijvoorbeeld, als ik zie dat veel mensen problemen hebben met hun kousen, zal ik hen vragen om mij een paar van hun foto's met mij. Als u meer wilt weten over de steunkousen en hoe u deze verbeteren, raadpleegt u:Mijn webpagina: www.

Opening Hours