Dit is hoe we testen

David de Boer

Dankzij ons testlaboratorium hebben we al een vrij goed idee over wat een compressiekou zal doen en wat niet.

De sleutel tot compressiekousen is het gebruik van compressie. Compressie is een proces in twee stappen. Het begint met een luchtaangedreven compressor met een zuiger bevestigd. Het beweegt lucht van een kamer naar een zuiger en vice versa. De lucht die tussen de kamers beweegt heeft de gewenste compressie en de lucht in de zuiger heeft de gewenste luchtsnelheid. Deze luchtsnelheid wordt bepaald door de snelheid van een kleine motor. De snelheid van de motor kan worden gewijzigd door de luchtstroomverhouding te wijzigen. Als u bijvoorbeeld een meer luchtachtige compressie wilt, zou de lucht sneller moeten stromen, waardoor deze sneller is dan de zuiger. Als u niet beschikt over een motor die in staat was om de hoge snelheid te bereiken, zou je eindigen met een zeer trage compressor.

We zijn een nieuw team, want het eerste deel van het compressiekousenproces werd in maart 2010 voltooid. Echter, in het jaar sinds die eerste beoordeling, hebben we veel nieuw werk in de hand, evenals een paar veranderingen in het beoordelingsproces. We hebben voortdurend onze processen geleerd en verbeterd, omdat het doel was om het proces zo naadloos en efficiënt mogelijk te maken, terwijl we onze focus op de resultaten behouden en het vinden van wat echt het beste was voor onze klanten. Ons doel is om aan onze klanten de beste producten te leveren die beschikbaar zijn, zodat de ervaring van het dragen van onze kousen de meest natuurlijke en effectieve voor elke individuele klant is.

We willen dat u tevreden bent met uw nieuwe steunkousen en we zijn toegewijd aan het zijn van een gelijke kans verkoper van steunkousen. We zijn blij met feedback en kunnen ons best doen om u te helpen met eventuele zorgen die u hebt. Stuur me direct een e-mail naar [email protected] met uw vragen of opmerkingen. Wij bieden steunkousen in een breed scala van vormen en maten voor alle huidtypes, en we zijn in staat om op maat gemaakte bestellingen te maken met het juiste product voor uw behoeften. Wij kunnen kousen voor mannen en vrouwen.

Te vaak mensen in de consumentenruimte verstrikt raken in de minutia van hun product evaluatie processen en negeren wat het echte werk is. Als u op zoek bent naar de beste steunkousen voor uw voeten moet je altijd richten op de wetenschap achter het proces. In deze blog gaan we een aantal van de best verkopende en populaire kousen op de markt bespreken. En omdat ze een groot deel van wat drijft de verkoop van deze kousen, hebben we een paar links naar Amazon waar u controleren onze andere reviews. En natuurlijk, we zijn met inbegrip van onze eigen originele steunkousen. Als u vragen heeft over de wetenschappelijke aspecten van deze blog, voel je vrij om ons te e-mailen. We zijn blij om alles wat je gemeen hebt met onze aanpak van steunkousen te bespreken. Ik ben David de Boer en ik ben afgestudeerd aan de Netherlands School of Business, De Universiteit eindhoven, Amsterdam, en ik werk als ingenieur en onderzoeker met een focus op de technische aspecten van steunkousen. Deze blog is een work in progress en zal zich in de toekomst blijven ontwikkelen.

Op het eerste gezicht is het misschien moeilijk om te zeggen welke welke is. In feite, de meeste mensen aannemen dat er een verschil tussen de twee - de "gecomprimeerde" ras. Maar als je de bovenstaande afbeeldingen vergelijkt met een kousenvergelijking, zul je zien dat er geen verschil is. Elke afbeelding is dezelfde steunkousen. Gecomprimeerde kousen zijn degenen in de afbeelding hierboven.

De afbeelding hieronder toont de steunkousen in een standaard herenbroek. Merk op dat de kousen zijn een paar centimeter korter dan ze zouden zijn op een vrouw. Deze steunkousen is niet degene die je hierboven ziet, maar het is degene die veel vrouwen en mannen willen. En het is precies wat je zou verwachten! In feite bieden we allerlei steunkousen in onze winkel. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in onze mannenbroek, vrouwenbroek en kinderbroek, en ze zijn verkrijgbaar in de maten 6-8 bij zowel jongens als meisjes. Het eerste wat je moet merken over onze steunkousen is dat het gebruikte materiaal is een zeer goede, zachte katoen, of "graft" voor het grootste deel. Het materiaal is zacht genoeg om wat rek te hebben, en heeft wat rekbaarheid aan het.