Hoeveel zijn steunkousen?

David de Boer

"De gemiddelde persoon heeft ongeveer 25% van zijn lichaamsvet in deze kousen."

Laten we eens een eenvoudig voorbeeld: Laten we zeggen dat je een jonge vrouw en je bent 20 pond lichter dan een gemiddelde vrouw. Als je draag steunkousen en je begint met 50% van je lichaamsvet, het duurt je 15 dagen om 10 pond te verliezen. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals Push Up Beha. Als je 40 bent, is je lichaamsgewicht slechts 40% van wat het was toen je begon.

In een ander eenvoudig voorbeeld, laten we zeggen dat je een man van middelbare leeftijd bent. Uw taille is 10% kleiner dan toen u begon, en uw vetpercentage is 70%. Je verliest vier pond in vijf dagen. Je hebt verloren een goed beetje vet in de eerste maand en in staat zal zijn om nog meer te verliezen als je 65 bent. Dit is hoe het werkt: Als je geen actie onderneemt, verlies je niet. En als je actie onderneemt, is het moeilijk voor je om de resultaten te zien. Dit is wat er met mij gebeurd na een paar weken: Ik begon te lezen over steunkousen en ik besefte dat dit de meest nuttige blog over het onderwerp beschikbaar op het web. Ik was geïnteresseerd in het kopen van een spijkerbroek, maar na wat onderzoek heb ik besloten om een paar kousen te kopen in plaats daarvan. En dit is wat er gebeurde: ik verloor een beetje vet. Maar ik was niet echt bezorgd: ik wist uit ervaring dat het niet moeilijk is om vet te verliezen als je geen actie onderneemt om je eetgewoonten te veranderen. Ik voelde me ook goed over mijn gezondheid: ik hoefde niet te stoppen met mijn workout routine en ik kon weer naar de sportschool op elk gewenst moment. Ik besloot om een paar steunkousen te krijgen en het eerste wat ik deed was om te zien hoeveel foto's ik kon vinden van mensen in verschillende poses: het was een vrij groot aantal foto's. Zilveren Heuptas is ook een proefrit waard. Maar ik bleef doorgaan. Denk ook aan het compressiekous Test-testrapport. Het was niet al te moeilijk om veel foto's te vinden die een vrouw in een goede positie lieten zien. Maar ik realiseerde me ook dat de mooiste mensen degenen waren die de juiste houding hebben.