Kunnen steunkousen gevaarlijk worden?

David de Boer

"Zeker! Als je ze snel moet gebruiken, ga er dan voor." Ik hou niet van te schrijven over trucs die je niet doen, maar ik zal zeggen: Voor een persoon die compressiekousen gebruikt voor sport, kun je niet alleen dragen ze de hele dag en nooit zorgen te maken over iets. Ze worden niet zweterig, ze worden niet vies, en je wordt niet verbrand of gekwetst. Echter, voor iemand die ze gebruikt om geld te besparen, moet je voorzichtig zijn. Toen ik op zoek was naar een nieuw paar kousen, merkte ik dat de prijs van nieuwe steunkousen was veel duurder dan in het verleden. Ik besloot om te testen of het waar was dat we niet konden dragen steunkousen in een haast. Denk ook aan de Armani Jeans Tassen vergelijking.

Wat ik vond is dat het waar is. Ik heb de gevaarlijkste steunkousen gezien die ik ooit heb gezien, en ik heb geen goed advies gevonden. Het grootste probleem voor mij is dat ik de kousen te gebruiken voor een tijdje voordat ik wennen aan het gevoel van steunkousen, omdat ze zo zwaar zijn. Dus wat moet ik doen? Als je een korte tijd om door te brengen met hen, dan moet je ze in de zak, terwijl je ze uit, en probeer ze niet te laten drogen in je handen. Overweeg overigens een Ondergoed Tommy Hilfiger Outlet vergelijking. Het tweede probleem is dat ze een beetje lastig te krijgen op. Als u ze gebruikt voor een lange tijd, de kousen zijn te strak, en ik denk dat je zult merken dat ze verliezen veel van hun elasticiteit en hun vermogen om te bewegen. Dus het is beter om ze te houden op voor een paar minuten en dan, nadat je ze hebt uit, verwijder de riemen. Om de perfecte pasvorm te krijgen, moet je beide vingers gebruiken. Dus je moet de kousen in je handen voor een tijdje, en dan moet je je andere hand te gebruiken om het aan te passen. Dit is waar de band van pas komt. Je moet het uit en krijgen op je handen, en dan schuif het rond de zijkant van het been, zodat u de perfecte hoek voor je voet. Ik doe het de laatste tijd veel meer, en ik weet niet of het komt door mijn benen, of misschien heb ik gewoon een betere grip. Effect van trombose of steunkousen Maar ik denk dat mijn voeten nog steeds goed werken, ook al gebruik ik veel meer gewicht om ze vast te houden. Als gevolg hiervan is het waarschijnlijk nuttiger dan compressiekous Test. Ik hou nog steeds van de band, en ik denk dat de band is beter dan de andere opties op de markt.