Over mij

David de Boer

Mijn Ebook, die heet "Tiny-Lips" zal u helpen om meer comfortabele kousen. U de beoordeling hier lezen. Je vindt het hier in de Kindle Store.

Ik heb veel gedaan van het testen met het eBook. Ik heb mijn eigen testpatroon gemaakt voor mijn eigen sokken. U ook een link hier vinden. Dus als u op zoek bent naar een ebook om uw sokken te maken in de kortst mogelijke tijd, kan dit de perfecte ebook voor jou. Dit is een eenvoudig en zeer populair patroon dat u gebruiken om de meest comfortabele sokken die je vinden op het web te maken. Ik vond het patroon zeer gemakkelijk te volgen. Het heeft een beetje wiskunde die betrokken zijn bij de instructies, maar er is geen wiskunde in dit patroon op alle.

Ik heb veel ervaring omdat ik veel experimenten met dit onderwerp heb gedaan en ik heb er een goede hoeveelheid inhoud over gemaakt.

Wat is steunkousen en waarom is het belangrijk? Steunkousen, ook wel compressielaars genoemd, zijn een soort kant dat vaak voorkomt in dames- en herenkleding. Steunkousen bestaan uit een paar elastische bandjes die aan de bovenbenen van de kousen zijn bevestigd. Hierdoor kan de bootie worden afgenomen. Er zijn een breed scala van ontwerpen die zijn geproduceerd, die kan worden gevonden op de markt, alsmede in tijdschriften en kledingwinkels. Het ontwerp van een bootie hangt meestal af van een aantal factoren, waaronder het materiaal dat wordt gebruikt om ze te maken, het gewicht van de kousen en de breedte ervan. Steunkousen zijn over het algemeen bedoeld om een heel paar sokken en ondergoed te houden.

Mijn motto is eenvoudig, ik probeer uit te leggen compressie kousen en hun voors en tegens.

Vandaag zal ik mijn gedachten delen over de voors en tegens van steunkousen (in de vorm van dit bericht) om u te helpen beslissen welke is de beste compressie kous voor jou. Hoe de perfecte kousen te kiezen Het kan erg verwarrend zijn om de juiste steunkousen te kiezen. Dit geldt vooral voor de vrouwen. Veel mensen vinden dat steunkousen moet een beetje langer, terwijl nog steeds passen in de schoen van een vrouw vorm. Om zeker te zijn, u dezelfde steunkousen dragen voor verschillende lengtes van de tijd, maar het belangrijkste is om een compressie kous die u goed past te vinden. Sommige mensen zijn bang voor lang ondergoed omdat ze denken dat het zal ze groter of breder kijken, maar ik kan u verzekeren dat het geen enkel verschil maakt. Als u wilt proberen op verschillende steunkousen, moet je ze vinden in winkels zoals Nordstrom.

Op sociale media vind je me op Instagram en Facebook en post ik veel verschillende foto's van vrouwen en kleding. Wanneer u een foto van een meisje op Instagram of Facebook, is de kans groot dat het is genomen van mijn blog.

Jarenlang probeerde ik mijn vader ervan te overtuigen dat er iets speciaals aan mij was en de foto's die ik nam in het huis en in de auto, maar hij weigerde altijd. Maar ik begon te beseffen dat ik een geweldig vermogen had om foto's te maken die mooi zijn en van een onvergetelijke kwaliteit. Dus besloot ik een vriend te vragen om met mij op weekendtrip naar Amsterdam te gaan. De reis was een geweldige kans om weg te komen van de drukte van Amsterdam. Ik verbleef in een mooie plek en maakte er het beste van. Gedurende de tijd dat we er waren, bracht ik ongeveer twee weken schieten kousen. De eerste foto's die ik nam zijn mijn "Gekleed naar de Nines" serie. Ik had twee doelen: om zo veel van de foto's als ik kon zonder verlies van veel kwaliteit, en het creëren van een reeks foto's die leuk zijn om naar te kijken, maar hebben ook een zekere mate van schoonheid en kwaliteit aan hen.