Wat is belangrijk bij het kopen van steunkousen?

David de Boer

De vorm van de kousen is een belangrijk element. Het maakt uit hoe strak je ze maakt, hoe hoog je ze passen en ga zo maar door. Ik hoor vaak mensen zeggen: "Oh, ik ben niet erg voorzichtig als het gaat om het kiezen van de kousen voor mijn meisjes, ze zijn te baggy", "de steunkousen zien er echt goed uit op mijn meisje" of "Ik wil ervoor zorgen dat de kousen passen mijn lichaam goed". Als gevolg daarvan is het zeker nuttiger dan Adidas Original Broek. Echter, er is een zeer eenvoudige manier om uit te vinden of je echt de zorg over de vorm van uw kousen: Je moet proberen om een aantal steunkousen te kopen. Dus nu, hier zijn drie eenvoudige regels die u volgen om uw begrip over steunkousen te testen.

1. De vorm controleren

Een van de dingen die ik weet zeker dat je wilt weten is dat uw kousen kijken echt leuk op je. Je hebt misschien gemerkt dat soms, draag je je kousen te baggy. Nou, dit is eigenlijk omdat je borsten te groot zijn. Ze worden te klein. Het is als een klein meisje in haar kous heeft te veel aandacht en aandacht van haar lichaam.

Als u al merken dit probleem van te kleine en te baggy bodems van uw kousen, wil ik u vertellen dat er manieren zijn om het te repareren en om mooier dan ooit. We hebben een hele set van post die u laat zien hoe je een mooie en afgeronde look van uw kousen te creëren. Een van mijn favoriete technieken die ik heb gebruikt is het gebruik van de 'lump and roll' methode die je zien in het eerste voorbeeld aan de bovenkant van de post. In de eerste stap, plaats de toppen van je bh riemen in je kousen en draai dan de top, zodat het vormt een platte cilinder. Overweeg een vergelijking van Kobalt Blauwe Panty. Draai hierna de band zodat het een cirkel is en trek de band in de cilinder terwijl je hem draait. Deze methode is een zeer eenvoudige, maar het is zo effectief dat veel vrouwen zeggen dat het het beste wat ze ooit hebben gedaan. Bekijk het rapport compressiekous experience report.