Wat zijn de beste steunkousen voor mij?

David de Boer

De beste steunkousen voor u zijn degenen die u het meeste comfort, gevoel en bescherming geven. En dus heb ik een aantal steunkousen ontwikkeld die je kunnen helpen om het meeste comfort uit je steunkousen te halen en de druk van je lichaam te verminderen om de meeste pijn van steunkousen te voorkomen. Toen ik op de lagere school zat, had ik een vriend die heel goed was in turnen. Ik herinner me dat hij op een dag moeite had met balanceren. Ook Steunkous Panty zal een poging zijn. Hij had een vriend nodig om hem te helpen. Dus vroeg hij de leraar of hij een paar kousen kon lenen die hem zouden passen en hem perfect in balans zouden brengen. Dit is precies wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals T-shirt Met Print. De leraar was een beetje geschokt, maar de leraar had een vrij goed idee wat te doen. De leraar gaf de man de kousen en vertelde hem om te gaan zitten en probeer ze op. Hij kon het niet. Dus de leraar zei dat hij op de grond moest gaan liggen. "Ga zitten!" riep de man. "Zit je op de grond?" antwoordde de leraar. De man keek hem aan alsof hij gek was. De leraar zette de man neer. De man stond op en ging naar de badkamer. Toen hij terugkwam had hij twee paar kousen op zijn voeten.

Zijn voeten hadden geen huid en zijn hielen waren gezwollen. Zijn sokken werden uit de zolen van zijn voeten gerukt.

Hij had geen sokken in zijn schoenen. Dit is een fragment uit mijn boek: How to Make Your Shoes Smarter, Stronger and Smarter! Dit is wat hij me vertelde. "Ik heb nog nooit een blaar, een rode uitslag, een zere van de zolen van mijn voeten. Dit is de enige voorwaarde van mijn leven die niet naar buiten is gekomen in het afgelopen jaar dat ik in staat ben om de tijd te nemen om u te vertellen over het." In de volgende dagen van het werken aan zijn blog over steunkousen, werd ik me ervan bewust dat ik een aantal wijzigingen had aangebracht in de manier waarop ik de foto's voor mijn website had gemaakt. De eerste was dat ik geen foto's zou maken met mijn camera en in plaats daarvan foto's zou maken met mijn smartphone. De tweede verandering was dat in plaats van het gebruik van dezelfde stock foto's voor elke post, zou ik foto's te nemen om te worden gebruikt voor elke post. Toen ik deze nieuwe aanpak begon te gebruiken, vond ik dat de stockfoto's er beter uitzagen en zich beter voelden. In het bijzonder, de foto's deed me anders denken over compressie kousen. Zoals ik al eerder heb gezegd, mijn vader-in-law is een compressie stocker die loopt een blog gewijd aan het onderwerp. We hebben een lange geschiedenis van het uitwisselen van ideeën. In feite, voordat de blog bestond, had ik een lange tijd van denken dat steunkousen waren het beste wat ooit. Daardoor is het in ieder geval beter dan compressiekous. Ik heb vaak het gevoel dat de eerste veranderingen die we aanbrengen in onze kleding zijn altijd degenen die ons de meeste vreugde. Toen we besloten om steunkousen op, ik was in het midden van dat proces en het was erg moeilijk. Op het moment, ik was ook bezig met veel marketing en ik zat te denken dat als ik zou gaan om dit goed te doen moet ik klein beginnen. Ik besloot dat mijn beste inzet zou zijn om de blog te starten en te proberen om de compressie wereld te helpen. Ik denk dat de steunkousen zijn de toekomst en we moeten leren van het verleden om een toekomst die beter is dan het heden te creëren.